Termeni si Conditii

 

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

 1. Introducere:

 

I.1. Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați în totalitate termenii și condițiile stabilite de către administratorului acestui site conform prevederilor legale. Vizitarea în continuare a paginilor acestui site, implica acordul expres și neechivoc privind termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.tehnovest.ro

 

I.2. Site-ul de comerț electronic www.tehnovest.ro este proprietatea exclusivă a:

SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL

CUI: RO16593028

Nr. Înreg.Reg.Com.: J35/2015/2004

Sediu social: Strada Pomiculturii, B31, Sc.cA, Ap.5, Timișoara

Banca: Unicredit Tiriac Bank Timisoara

Cont IBAN: RO98BACX0000000629582000

Capital social: 500 ron

 

 1. Acceptarea condițiilor de utilizare a site-ului și modificarea periodică a acestora:

Site-ul www.tehnovest.ro furnizează produsele și serviciile care sunt subiectul termenilor și condițiilor de mai jos și sunt oferite condiționat de acceptarea termenilor și condițiilor prezentate în acest document.  

II.1. Societatea TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL, în calitate de administrator al site-ului www.tehnovest.ro își asumă dreptul de a putea modifica oricând aceste prevederi fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori. De asemenea, administratorul are dreptul de a efectua orice fel de modificări asupra site-ului, de la modificări asupra conținutului text sau a structurii codului până la modificare completă a design-ului și produselor site-ului.

II.2. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului www.tehnovest.ro nu folosiți acest site și nu solicitați sau acceptați serviciile și produsele oferite prin intermediul acestuia.

 

III. Obligațiile și drepturile utilizatorului:

 

III.1. Utilizarea site-ului și a serviciilor sau produselor prezentate prin intermediul acestuia aduce utilizatorului o serie de obligații care trebuie respectate de acesta în vederea continuării navigării:

 • Utilizatorul se angajează să respecte legile și regulamentele în vigoare la momentul accesării site-ului și să nu desfășoare activități de tip cracking, hacking sau alte acțiuni similare care pot pune în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului sau pot afecta confidențialitatea informațiilor colectate prin intermediul site-ului sau a celorlalți utilizatori.
 • Utilizatorul este de acord să nu modifice, copieze, transmită, reproducă, publice, vândă, orice informație prezentată prin intermediul site-ului www.tehnovest.ro.
 • Utilizatorul se angajează sa nu creeze produse derivate și sa nu revândă produsele cumpărate prin intermediul acestui site.
 • Utilizatorul va suporta orice costuri adiționale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice și de servicii Internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacții sau achiziții prin acest site.

 

III.2. Vizitatorii site-ului pot face comentarii și orice alte comunicări, pot transmite sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

 

 1. Contul, Parola și Securitatea Datelor

 

IV.1. Crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.tehnovest.ro necesită completarea de către dumneavoastră a unui formular de înscriere în care vor fi trecute unele date personale obligatorii. Aceste date vor fi în mod OBLIGATORIU actuale, clare și complete și VOR FI ACTUALIZATE ORI DE CATE ORI ESTE CAZUL.

IV.2. SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul pe site sau la anumite secțiuni ale site-ului în cazul în care informațiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

IV.3. Informațiile oferite necesare pentru realizarea contului (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon) precum și mesajele private sunt confidențiale și vor fi prelucrate doar de  către persoanele avizate de administrator, excepție făcând cazurile în care se încalcă legea.

IV.4. Înregistrarea prin cont și parola implică anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie: să creeze confuzii, să se înscrie în limitele legii și moralității.

IV.5. Contul fiecărui utilizator este personalizat și totodată securizat prin user și parola. El poate fi anulat de ambele părți fără o notificare prealabilă (din partea utilizatorului, oricând și din orice motiv, iar din partea SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL, în cazul în care termenii și condițiile acordului nu sunt respectate).

IV.6. Este interzisa transmiterea, închirierea sau vânzarea datelor de accesare a contului (user și parola) către alte persoane. În cazul în care un utilizator ajunge la concluzia ca din diverse motive datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau și pentru orice activitate desfășurată pe site-ul www.tehnovest.ro de către alte persoane care au avut acces la contul sau.

IV.7. O data cu înregistrarea și deschiderea unui cont, deveniți utilizator și se considera ca ați citit și ați fost de acord cu termenii și condițiile specificate.

 

 1. Politici și regulamente interne:

 

V.1. Politica de preț: Preturile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte și sunt actualizate zilnic. Preturile afișate conțin TVA. Ofertele sunt în limita stocului disponibil. Preturile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă, și nu crează obligație contractuală din partea SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL. Produsele comercializate prin intermediul www.tehnovest.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului, și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală și, dacă este cazul, de certificat de garanție.

 

V.2. Politica de retur: Returnarea produselor se poate face doar în cazuri specifice.

 

 • Ați primit alt produs / alte produse: În cazul în care vi s-a livrat alt produs decât cel comandat, vă rugăm sa ne anunțați în cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul sa fie returnat și înlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de către SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL.
 • Marfa livrata prezintă deteriorări vizibile: În cazul în care marfa primită prezintă deteriorări vizibile, aveți dreptul să refuzați recepția. În acest caz, vă rugăm să ne anunțați imediat pentru a putea proceda la trimiterea unui alt produs (de același tip), caz în care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesării unei comenzi.
 • Denunțarea unilaterală a contractului: Conform Ordonanței nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta (inclusiv modificări ulterioare): Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului ca renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.
 • Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele achiziționate de pe site-ul www.tehnovest.ro. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur.

 

V.3. Returnarea produselor neconforme.

 • Dacă marfa comandată este returnată și prezintă urme de zgârieturi, murdărie, tăieri, crăpături lovituri, lichid, etc, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
 • Acesta clauza se aplica conform O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 alin 1și alin. 2.
 • Nu se pot returna în nici o situație produsele a căror ambalaje au fost desfăcute – produsul trebuie returnat sigilat. Starea produselor achiziționate trebuie sa fie la fel ca la achiziționarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie menținute intacte.
 • Returul nu este posibil pentru următoarele tipuri de produse: produse la metru, tăiate, decupate, vopsea mixata colorata, produse lemnoase prelucrate (debitate, căntuite), produse deteriorate si neacoperite de garanție, produse pe comanda specială.

 

V.4. Comunicările electronice: Prin accesarea site-ului www.tehnovest.ro, vizitarea, cumpărărea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

 

 1. Contract:

 

VI.1. SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL respectă prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanță, ceea ce conferă Cumpărătorului (numai în condițiile actului normativ menționat) dreptul, ca în termen de 10 zile, sa denunțe unilateral Contractul, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunțarea unilaterală în scris (document semnat de Cumpărător și transmis cu confirmare de primire) prețul Contractului, condiționat de returnarea Bunurilor și Serviciilor.

VI.2. SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL are dreptul ca atunci când consideră că acțiunile Cumpărătorului au fost cu rea intenție sa solicite daune interese către Cumpărător, în condițiile legislației în vigoare.

VI.3. În conformitate cu prevederile O.G. 130/2000, art. 10 clientul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte:

 • Contracte de furnizare de produse sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile cursurilor pieței financiare care nu pot fi controlate de comerciant.
 • Contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
 • Cererile de returnare vor fi soluționate într-un termen de 14 de zile de la data depunerii actelor necesare la sediul nostru sau punct de lucru (informații contact) și trebuie să cuprindă următoarele documente: Cererea pentru denunțare unilaterală a contractului, cu datele complete ale persoanei care face denunțarea, semnată și datată, date despre produsul returnat și motivul returnării; factura în original, certificatul de garanție în original (unde este cazul) și copie după cartea de identitate a persoanei care apare pe factura ca beneficiar.

VI.4. SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care au în istoricul colaborării livrări refuzate.

 

VII. Validitatea datelor introduse de utilizatori și securitatea acestora:

 

Utilizatorul răspunde de veridicitatea datelor introduse în timpul creării contului, precum și în procesul de plasare a comenzii pe site. SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

VII.1. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

VII.2. SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.tehnovest.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.

VII.3. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL numai în scopul declarat al acestui site, incluzând și nu limitându-se la confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții, etc.

 

VIII. Dreptul de proprietate intelectuală:

Întregul conținut al site-ului www.tehnovest.ro, incluzând texte, imagini, reprezentări grafice, programe, elemente de grafica web, scripturi și orice alte date, este proprietatea SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL și/sau a partenerilor săi, și/sau a furnizorilor săi, și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

 • Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a societății SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL și este protejată de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuala și industrială.
 • Este interzisă copierea, distribuția, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informație sau serviciu, obținute de pe sau prin intermediul site-ului.
 • Folosirea fără acordul scris SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
 • Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL , sau a furnizorilor sai de programe și sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
 • Este interzisă transmiterea de informații la care aveți acces prin intermediul site-ului www.tehnovest.ro, către persoane sau departamente de la firme concurente.
 • SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL , fără acordul scris al acesteia.


 1. Drept aplicabil. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice disputa de orice fel care ar putea să apară între utilizator și SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL și partenerii săi.

În cazul unor eventuale conflicte între SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabila. Dacă rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile romane în vigoare.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.tehnovest.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul www.tehnovest.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.tehnovest.ro și va pune în mișcare cercetarea penala împotriva acelei sau acelor persoane care a/au încercat acest fapt.

 

 1. Sugestii, nemultumiri si reclamatii:

 

 • În cazul în care aveți nelămuriri sau chiar nemulțumiri cu privire la un produs achiziționat de pe www.tehnovest.ro vă rugăm să expediați un mail în acest sens pe adresa office@tehnovest.ro în care sa menționați cat mai multe detalii în baza cărora să putem procesa mesajul dumneavoastră.
 • Este foarte important să vă specificați numele complet și corect, data la care ați efectuat comanda, categoria în care se înscriu produsele solicitate, data și metoda de livrare, precum și, ABSOLUT OBLIGATORIU, numărul de comandă, pe care îl găsiți în mesajul de confirmare primit de la SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL în urma validării comenzii dumneavoastră. Toate aceste informații vor facilita comunicarea dintre dumneavoastră și SC TEHNOVEST AUTOMATIZARI SRL, motiv pentru care va rugam sa verificați cu atenție inserarea lor integrala și corectă în mesajul dumneavoastră.
 • Ne angajăm să răspundem în cel mai scurt timp la mesajul dumneavoastră și să vă oferim suport în rezolvarea cat mai rapidă a situației.