Despre

POVESTEA SI VALORILE

La Tehnovest Automatizari calitatea trece dincolo de asteptarile clientilor. Calitatea serviciilor noastre este supravegheata intern constant de asemenea pentru a garanta ca cele mai bune servicii posibile sunt disponibile clientilor nostri. Si nu in ultimul rand, calitatea este vizibila in angajatii nostri care sunt constant pregatiti sa fie atenti la nevoile clientilor nostri. Intelegerea problemei si gasirea solutiei potrivite face toata diferenta. Avem cunostinte extinse, actuale despre piata in combinatie cu cunostintele noastre despre nevoile si dorintele clientilor nostri. Scopul nostru este sa crestem ca o companie facand clientii nostri sa aiba succes. Pentru a realiza asta suntem angajati sa ne punem in locul clientilor nostri, sa le intelegem nevoile, provocarile si totodata scopurile.
Intelegerea noastra reala si adaptarea flexibila la dinamica pietei ne face indiscutabil profesionisti in calitate si servicii. Suntem determinati sa-i ajutam pe clientii nostri sa aiba succes in ceea ce fac prin impartasirea experientei noastre cu ei. Focusul nostru este pe clientii nostri, pentru ca ei sa se poata concentra pe procesele lor. Noi suntem dornici sa le oferim clientilor convenienta care li se potriveste cel mai bine. Gama extinsa de produse pe care le oferim au un singur lucru in comun – ajuta la cresterea eficientei organizatiei clientilor nostri si reduce costurile de comanda, procesare si stocare. Angajatii nostri invata constant unul de la celalalt intr-o atmosfera deschisa si provocatoare, pentru ca noi credem ca impartasirea experientelor face diferenta dintre buni si foarte buni.

 

devotament. promptitudine. durabilitate. tehnovest.

SERVICIILE NOASTRE

camion

DISTRIBUTIE

Transportul produselor la nivel national este realizat in cele mai optime conditii, de catre departamentul de distributie al firmei.

om

CONSULTANTA

Fiecare proiect este diferit. Din acest motiv, noi va punem la dispozitie serviciile si consultantii potriviti pentru a le implementa.

scule

ECHIVALARI

Daca sunteti in cautarea unui produs de automatizari fabricat de catre alti producatori, va rugam sa ne contactati pentru echivalare.

CE SPUN CLIENTII

This is a boxed content block. Click the edit button to edit this text.

CE SPUN CLIENTII

 • "Din punctul nostru de vedere Tehnovest Automatizari inseamna profesionalism, promptitudine, stil si calitate. Atat produsele cat si serviciile sunt la standarde foarte inalte si ar trebui sa reprezinte un etalon pentru toate celelalte companii."
  Smithfield Ferme
 • "Raspunsul prompt, livrarea rapida, calitatea serviciilor, au transformat colaborarea noastra intr-un parteneriat permanent si solid bazat pe respect, responsabilitate si profesionalism. Pentru cei care eficienta si calitatea nu sunt doar necesitati ci mecanisme de lucru permanente recomandam colaborarea cu Tehnovest Automatizari."
  Johnson Controls
 • "Tuturor solicitarilor noastre li s-a raspuns cu eficienta si promtitudine. Intotdeauna ati gasit cea mai buna solutie pentru dorintele noastre. Alaturi de acestea, modalitatea de comunicare prietenoasa si intelegerea nevoilor clientului ne-a convins ca sunteti cea mai buna alegere. Stim ca ne putem baza pe serviciile voastre, servicii pe care le-am recomandat si partenerilor nostri."
  Smithfield Prod
 • "Deoarece pretuim calitatea am decis sa colaboram cu un furnizor care sa ne ofere o gama variata de servicii, de aceea am ales Tehnovest Automatizari."
  Sumida
 • "Profesionalismul, calitatea si reactivitatea reprezinta o parte a valorilor pe care le impartasim cu echipa Tehnovest Automatizari. Recomandam cu caldura colaboratorul nostru Tehnovest Automatizari."
  SebnRo